Magazin online cu produse naturiste si produse bio

Silimarina fares

Conținutul

  cancer bucal campana

  Protector Hepatic 63 capsule Silimarina fares Descriere: - contribuie la eliminarea acumulărilor de grăsimi de la nivel hepatic; - protejează ficatul și susține funcția acestuia de eliminare a substanțelor toxice din corp; - contribuie la reducerea valorilor transaminazelor și ale trigliceridelor; - contribuie la funcționarea normală a vezicii biliare prin stimularea producerii silimarina fares eliminării bilei în intestin; - susține buna funcționare a ficatului la persoanele care consumă alcool sau medicamente silimarina fares cantități crescute și timp îndelungat; - antioxidant.

  Compozitie: Fructe de armurariu Silybi mariani fructus mg, miceliu de Reishi Ganoderma tsugae 96 mg, turmeric Curcumae longae rhizoma 72 mg, extract uscat de fructe de armurariu Silybi mariani fructus standardizat în min.

  • Significado de oxiuriasis
  • Ceai Armurariu fructe, D45, 50 g, Fares : Farmacia Tei online
  • Paraziți naturali din organism
  • Creșterea paraziților eozinofili
  • Hpv cancer types
  • Fares - Capsule ficat sanatos

  Mod de administrare: Câte 1 capsula de 3 ori pe zi, înainte de masă. Dacă este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra până la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.

  cancer vesicula biliar etapa 4

  Durata curei: 3 luni. Precauții: Nu se recomandă în obstrucții ale căilor biliare, copiilor sub 6 ani și în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

  hpv e cancer de garganta

  Nu se recomandă femeilor însărcinate datorită unor posibile efecte de stimulare a contracțiilor uterine. Substanțele active trec în laptele matern și pot modifica gustul laptelui.

  gpc papillomavirus

  Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.