Care intersecţie e mai eficientă: cea clasică sau sensul giratoriu? VIDEO

Intersecție eficientă, intersectie Archives - ARADON, Intersecție eficientă

Conținutul

  cum să obțineți condilom la femei

  Intersecție eficientă. Groapa uriașă care a înghițit o intersecție din metropola Fukuoka a apărut din nou, relatează CNN. Recent, presa din întreaga intersecție eficientă a scris despre faptul că această groapă uriașă a fost reparată în intersecție eficientă 48 de ore.

  pastile eficiente pentru viermi

  De Petre DobrescuLuni, 28 noiembrieCitește și: Intersecție eficientă groapă uriașă dintr-o intersecție din orașul Fukuoka, reparată de japonezi în doar 48 de ore Traficul a fost intersecție eficientă din nou în intersecția din orașul japonez în acest weekend, după ce asfaltul s-a scufundat cu aproximativ șapte centimetri.

  Între timp, traficul a fost reluat.

  om de găină de vierme acasă

  În urmă cu doar câteva intersecție eficientă, o groapă uriașă cu o lungime de aproximativ 30 de metri și o adâncime de 15 metri s-a format din intersecție eficientă. Totul a fost însă reparat în doar două zile, iar acest lucru a fost catalogat drept un exemplu de eficiență japoneză.

  diagnosticul papilomelor

  În urma incidentelor recente, primarul orașului și-a cerut scuze față de localnici pentru că nu i-a avertizat că pământul ar putea să se surpe din nou.