Doppelherz Aktiv Imunoprotect Comprimate, Comprimate, 50buc

Imunoprotect prospect

Descriere Imunoprotect Produsul Imunoprotect Doppelherz are in compozita sa ulei de chimen negru, intr-o cantitate de mg, imunoprotect prospect se obtine cu ajutorul procesului de presare a semintelor de chimen negru nigella sativa. Vitamina E 10 mg ajuta in procesul de protectie a celulelor in lupta cu stresul oxidativ. Seleniu 10 μg este de ajutor pentru sistemul imunitar, pe care il ajuta sa functioneze optim, dar si pentru pastrarea sanatatii unghiilor imunoprotect prospect parului, dar si a glandei tiroide.

Biotina este un aliat de nadejde pentru metabolismul optim al macronutrientilor in organism.

Doppelherz Aktiv Imunoprotect, 50 comprimate - Catena

Uleiul de chimen este cunoscut si utilizat de mii de ani in medicina din Orient. Traditia produsului se bazeaza pe nutrientii cu proprietati benefice pe care ii are in compozitie. Acizii grasi polinesaturati din Omega-6 predomina in compozitia uleiului de chimen.

papiloma s a înroșit ce să facă

Acizii grasi sunt vitali in ceea ce priveste alimentatia sanatoasa. Acizii grasi polinesaturati din compozitia uleiului de chimen sunt atat de importanti pentru buna functionare a acestuia deoarece organismul nu-i poate produce singur. Nivelul de colesterol din organism creste in cazul in care aveti o dieta dezechilibrata, in care asigurati organismului un aport sporit de grasimi animale.

platyhelminthes clasa a 4 a

Acest lucru inseamna ca raportul acizilor grasi nu va fi intotdeauna cel scontat, insa acizii grasi polinesaturati pe care organismul nu-i poate genera de unul singur in interior au rol vital in multe dintre procesele metabolice. Uleiul de chimen negru care se afla in compozitia capsulelor produslui se obtine cu ajutorul unui proces de presare a semintelor de imunoprotect prospect negru nigella sativa. Acest ulei contine in proportie mai mare de 50 la suta imunoprotect prospect grasi polinesaturati.

De asemenea, in compozitia produsului Imunoprotect Doppelherzin afara uleiului de chimen negru, se mai afla vitamina E, biotina si seleniu. Biotina este de ajutor pentru metabolismul optim de macronutrienti, dar ajuta si la pastrarea sanatatii pielii.

plica duodenalis

Celulele sunt protejate impotriva radicalilor liberi cu ajutorul vitaminei E, care are un ajutor de nadejde in acest proces in seleniu. Seleniul detine un rol vital in imunoprotect prospect dintre procesele metabolice din interiorul organismului: -este vital pentru activitatea enzimelor -sprijina protectia celulara -este de ajutor pentru buna functionare a sistemului imunitar -ajuta la pastrarea sanatatii unghiilor si parului Consumul suplimentului alimentar Imunoprotect Doppelherz se recomanda in momentul in care constatati ca aveti o dieta dezechilibrata, dar si in cazul in care aveti nevoie de substante nutritive intr-o imunoprotect prospect mai mare, situatii determinate de factori cum ar fi poluarea peste limitele admise, stres sau un mod de viata nesanatos.

Review-uri

Acesta este un supliment alimentar si nu poate inlocui un stil de viata sanatos si o dieta bine echilibrata si variata. Copii mici nu trebuie sa aiba acces la acest produs, care nu trebuie lasat la vederea imunoprotect prospect indemana lor. Se recomanda pastrarea produsului in ambalajul original, la temperaturi de pana in 25 de grade Celsius.

  • Renox renal detox farmacia tei
  • Descriere Imunoprotect cu chimen negru Doppelherz Aktiv, 50 capsule, Queisser Pharma [] Ulei de chimen negru mgobținut prin presarea semințelor de chimen negru Nigella sativa.