Cum să îți detoxifici ficatul în 14 zile - Wellnessist

Detoxifierea ficatului

Conținutul

    Afecțiuni digestive, constipație sau stări de greață După o cură de detoxifierea ficatului Creșterea nivelului detoxifierea ficatului energie Întărirea imunității Reglarea tranzitului intestinal și eliminarea disconfortului digestive În cele ce urmează, vom enumera câțiva pași simpli care vor ajuta la eliminarea toxinelor din ficat și la regenerarea acestuia.

    Vineri, 01 ianuarieUltimul update Vineri, 01 ianuarieDietă şi slăbire Sănătate Ficatul este cel mai mare organ din corpul uman, îndeplinește peste de funcții și este capabil de regenerare. Principalul său rol este filtrarea și sortarea substanțelor toxice, prin urmare detoxifierea sa devine obligatorie, cu atât mai mult cu cât suntem expuși zilnic la poluare, iar alimentația zilelor noastre lasă mult de dorit. Când trebuie detoxifiat ficatul Un ficat suprasolicitat, obosit, gras sau mărit are nevoie urgentă de detoxifierea ficatului, însă ficatul este printre singurele organe care atunci când au nevoie de ajutor nu transmit durere. Cu toate acestea, există alte simptome specifice care ar trebui să ne îndrepte urgent către o dietă de curățare.

    Soluții naturale pentru detoxifierea ficatului Consumă alimente bogate în antioxidanți Aceste alimente conțin nutrienți ce susțin enzimele produse de ficat necesare în procesul de detoxifiere.

    Îmbogățește-ți dieta cu broccoli, varză, conopidă, varză de Bruxelles sau fructe precum merișoarele, afinele, fructele de pădure, cireșele sau portocalele.

    Include proteine în dieta ta Ficatul are nevoie de amino acizi pe care îi obține din proteine. Include în dieta ta proteine din surse vegetale: fasole, alune și semințe sau carne de pasăre și pește. Evită anumite alimente Alimentele bogate în zaharuri, gluten, amidon, grăsimile animale saturate, alcoolul sau cafeaua suprasolicită ficatul, drept urmare este bine să eviți sau să reduci consumul acestora.

    tablete de paraziți de unică folosință

    Consumă extracte din plante care stimulează regenerarea și detoxifierea ficatului Extractul de armurariu Detoxifierea ficatului este o plată recunoscută pentru conținutul de silimarină și silibină, substanțe active care contribuie activ la buna funcţionare a ficatului.

    Atât silimarina, cât și silibina ajută la reconstrucția celulelor hepatice și la eliminarea toxinelor fiind cele mai eficiente surse naturale pentru detoxifierea ficatului. În plus, extractul de Armurariu protejează și tiroida și sistemul imunitar de radiațiile de tip Gamma.

    restaurant giardini naxos e dintorni

    Extractul de frunze de păpădie Frunzele de detoxifierea ficatului sunt bogate în vitaminele A, C, D, fier, potasiu şi zinc, factori care contribuie la protejarea celulelor hepatice. Frunzele de păpădie ajută la vindecarea bolilor de ficat în diferite forme și stadii, dar și a vezicii biliare.

    Acționează ca un diuretic puternic, curăţă sângele și sistemul digestiv ajutând la eliminarea metalelor grele din ţesuturi.

    lista de pastile parazite vii pentru oameni

    Extractul de anghinare Anghinarele sunt un remediu eficient în afecţiunile hepatice. În tratamentul hepatitei s-a observat îmbunătăţirea stării pacienţilor prin: reducerea durerii, creșterea rezistenţei la efort, reducerea stărilor de greaţă și menţinerea structurii normale a ficatului.

    Acestea pot cauza probleme precum oboseala, dureri de cap, greata si o gama larga de boli cronice. Beneficiile detoxifierii Sus Dietele de detoxifiere si curatirea naturala a corpului ajuta la eliminarea toxinelor din organism - care este de fapt, un alt proces natural al organismului. Pentru a obtine beneficii permanente in urma detoxifierii trebuie sa va schimbati stilul de viata intr-unul sanatos.